an image

M. Daamen Schilders- en Onderhoudsbedrijf is een jong eenmansbedrijf, welke is opgericht in januari 2007 door Marcel Daamen. Marcel Daamen is een ervaren, allround schilder die jaren heeft gewerkt als bedrijfsleider bij diverse schildersbedrijven en als verftechnisch adviseur.

Dit werk heeft hij altijd met gedrevenheid gedaan maar de liefde voor het schildersambacht bleef echter kriebelen. Na een tijd van wikken en wegen heeft hij samen met zijn vrouw besloten de knoop dan toch door te hakken en te gaan doen wat hij het liefst doet. Het mooi maken van huizen en bedrijfspanden.

Zo ontstond begin 2007 ... M. Daamen Schilders- en Onderhoudsbedrijf.

Persoonlijke benadering en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast bieden wij u uiteraard jarenlange ervaring, kwaliteit en wordt er gewerkt met hoogwaardige producten van Sigma, Caparol en Boonstoppelverf.

U besteedt zorg en tijd aan het uitzoeken van een goed en betrouwbaar schildersbedrijf dat uw woning perfect en professioneel schildert, wij bieden u kwaliteit en betrokkenheid!

M. Daamen Schilders- en Onderhoudsbedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven en verenigingen van huiseigenaren.